tag:blogger.com,1999:blog-2521640738541159099.post5023488094116124519..comments2024-01-02T10:44:57.016+02:00Comments on Bucate, vorbe şi arome: Ruladă duo cu jeleu de portocale şi cremă de lapteDiacontahttp://www.blogger.com/profile/12121016648153655830noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2521640738541159099.post-87765911186356194512016-02-19T13:51:26.679+02:002016-02-19T13:51:26.679+02:00Eiiii Alina draga,parca tu nu ne omori incetisor :...Eiiii Alina draga,parca tu nu ne omori incetisor :))))) PupiciDiacontahttps://www.blogger.com/profile/12121016648153655830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2521640738541159099.post-27443699171346385572016-02-19T09:53:38.063+02:002016-02-19T09:53:38.063+02:00Vaaai de mine! Ma omorati mai fetelor! Tu cu minun...Vaaai de mine! Ma omorati mai fetelor! Tu cu minunatia asta savuroasa, Laurica cu alta! <3Biochimist la cratitahttps://www.blogger.com/profile/11214301589223148877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2521640738541159099.post-57000029186271144552016-02-19T09:53:03.524+02:002016-02-19T09:53:03.524+02:00Acest comentariu a fost eliminat de autor.Biochimist la cratitahttps://www.blogger.com/profile/11214301589223148877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2521640738541159099.post-21576822508881751072016-01-22T08:56:14.158+02:002016-01-22T08:56:14.158+02:00Multumesc Simona draga.Ghimbirul imi place foarte ...Multumesc Simona draga.Ghimbirul imi place foarte mult dar mai mult in desert decat in mancare.Din cel confiat inca nu am incercat,nu cred ca e asa racoritor ca si cel proaspat.Adevarat,eu am folosit dulceata de trandafir din comert,oricum cred ca e la capitolul de "nu-mi displace total dar nici nu ma incanta in mod deosebit".Cam ca si ciorba de burta :))))) cu conditia insa s-o pregatesc eu,altfel nu mananc.Pupici si ma bucur ca am putut sa aduc macar o reteta la Parada gazduita de tine.Diacontahttps://www.blogger.com/profile/12121016648153655830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2521640738541159099.post-82797392310889711272016-01-21T09:54:03.691+02:002016-01-21T09:54:03.691+02:00Nu-mi gasesc cuvintele:))) Diuta draga, arata mort...Nu-mi gasesc cuvintele:))) Diuta draga, arata mortales, sectiunea este perfecta. Pentru mine, ghimbirul, ca si trandafirul este o aroma tare, puternica. Cu ceva timp in urma am cumparat ghimbir confiat pentru deserturi, din pacate nu l-am putut folosii. La fel cum nu pot manca dulceata de trandafiri. Eu am mancat din comert si aveam impresia ca pap parfum...poate facuta in casa sa aibe o aroma mai slaba? nu stiu...Una peste alta, am constatat ca aromele, folosite cu moderatie si in combinatia potrivita sunt fara doar si poate minunate. Sunt sigura ca la tine aromele sau potrivit perfect. Mai fac si eu suc de portocale in care strecor cate o feliuta de ghimbir si-mi place tare mult. Puup!pumpkinmonahttps://www.blogger.com/profile/17013253025137474543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2521640738541159099.post-89141255820884585162016-01-21T08:52:09.330+02:002016-01-21T08:52:09.330+02:00Multumesc Maria.Eu am mai facut rulada cu doua bla...Multumesc Maria.Eu am mai facut rulada cu doua blaturi,uite aici: http://bucatevorbesiarome.blogspot.ro/2015/01/rulada-cu-nuca-portocale-si-ciocolata.html si imi place ideea.rezultatul aproape ca se compara cu un tortulet.<br />Multumesc de pontul cu blatul pentru rulada,o sa incerc si in varianta aceasta.Diacontahttps://www.blogger.com/profile/12121016648153655830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2521640738541159099.post-33298504515032995352016-01-20T23:51:53.513+02:002016-01-20T23:51:53.513+02:00Ruladă cu două blaturi n-am mai auzit pân acuș! Tr...Ruladă cu două blaturi n-am mai auzit pân acuș! Tre să testez o trăznaie de asta! Eu n-am probleme cu foile de ruladă, m-am obișnuit să bat albușurile cu câte o lingură de apă pentru fiecare ou, una de zahăr și una de făină, tot pentru fiecare ou și gata! Frumoasă ruladă! Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.com