Foarte potrivite pentru un aperitiv,mic
dejun ori doar pentru o ronţăială.Se pregătesc foarte uşor şi dispar repejor
din farfurie.
Ingrediente:
O foaie aluat
foietaj (400 g )
12 felii
bacon(prosciutto)
Un ou pentru uns
Seminte de susan
Mod de preparare:
Aluatul de
foietaj l-am lasat sa se dezghete.
Am razuit
deasupra cascaval.
Am pus feliile de
bacon(eu am avut prosciutto,dar baconul ar fi fost mai potrivit) deasupra si am
taiat fâşii lungi aluatul,apoi am rasucit fâşiile ,dupa cum se vede în poza.
Am pus o hârtie
de copt într-o tava,am asezat foietajul si apoi le-am pus la frigider.
Le-am lasat pâna
a doua zi,pentru ca le-am pregatit la micul dejun,dar e suficient daca sunt
lasate o ora la rece.
Le-am scos de la
frigider,le-am uns cu ou batut,am presarat semninte de susan si le-am pus la
cuptor la 200 de grade pentru 15-20 de minute.
Se pot servi atât
calde cât si reci.
Pofta buna!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu