Nu m-aş fi gândit vreodată că o să-mi placă să pregătesc paste în casă,dar asta a devenit o
joacă
plăcută după ce maşina de paste
a poposit în bucătaria mea.
Aşa s-a întâmplat şi de
data aceasta,am pregătit pastele,după reţeta de aici ,apoi le-am combinat cu un sos de brânzeturi,broccoli şi
ciuperci.
Foarte gustos.
Ingrediente:
300 g paste tagliatelle
250 g broccoli
100 g ciuperci din
conserva
50 g mascarpone
gorgonzola
50 g parmezan
2 linguri smântâna
1 lingura ulei de
masline cu chilly
Sare,nucsoara
Mod de preparare:
Separat am fiert putin
si broccoli în apa cu sare.Când s-a înmuiat putin,l-am scos si l-am pus sub jet
de apa rece ca sa opresc procesul de fierbere si sa-si pastreze culoarea verde.
Ciupercile le-am prajit
putin în uleiul de masline cu chilly,am adaugat apoi smântâna si am adaugat
treptat apa în care au fiert pastele.Sosul se va îngrosa.
Adaugam apa pâna obtinem
consistent dorita.
Am adaugat branza
mascarpone gorgonzola si parmezanul ras.
Am pus sosul peste paste
si am adaugat broccoli.
Se servesc calde.
S-aveţi poftă !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu