Pages - Menu

marți, 3 aprilie 2018

Ruladă din fleica de porc ,cu carne tocată




Reţeta aceasta am pregatit-o de ceva vreme,dar nu am mai avut timp sa o scriu. Adică “ceva vreme” s-a făcut aproape un an de zile,o pregătisem anul trecut de Paşte.
Dar o fi bine si acum,chiar m-am gândit s-o refac şi eu.
Am mai spus că îmi place foarte mult să pregătesc unele preparate la Slow Cooker.Mai ales în zile ca acestea când sunt multe preparate care necesită cuptorul  ,iar pâna când Crock Pot-ul îşi face treaba,noi putem să pregătim altceva.
De fapt,eu am avut o bucată de fleică de porc,pe care am tăiat-o în două,obţinând doua bucăţi mai subţiri,ca să se poată rula mai uşor.
O bucată am umplut-o cu carne tocată iar cealaltă cu ciuperci,cârnaciori ,ouă si morcovi.


 Ingrediente:
O bucata fleica de porc fara os,aproximativ 1,5 kg(fara prea multa grasime)
500 g carne tocata de porc
3 linguri dulceata de ardei iute
Sare,piper,boia,fulgi de ardei iute
Fulgi de usturoi
Ulei
Rozmarin,patrunjel verde


Mod de preparare:
Am condimentat fleica de porc pe ambele parti.Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior,pe care punem umplutura.
Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel verde.
Daca doriti,puteti sa folositi si alte condimente.
Am pus carnea toccata peste bucata de fleica si deasupra dulceata de ardei iute.


Am rulat carnea si am legat-o cu o sfoara.
Am pus si crengute de rozmarin.


In vasul Slow Cooker-ului am pus putin ulei si 100 ml apa.
Am setat temperature pe High pentru 6 ore.



Dupa cele 6 ore,am scos rulada,am desfacut sfoara si am lasat-o sa se raceasca.
Am feliat-o dupa ce s-a racit complet.
Nimic complicat dar foarte gustos.Si as zice ca a aratat foarte bine în cosercuta cu bunatati.



S-aveţi poftă !!!



4 comentarii:

  1. Dia, arata de zile mari! Big like, foarte faina ideea! Sa stii ca mai sunt si altii cu preparate de la sarbatorile trecute care nu au pus retetele nici acum :p :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Laura.Cautam prin arhiva de poze sa vad ce sa pregatesc.
      Cu greu m-am mobilizat sa scriu si reteta.Si cate retete faine nu le-am scris.
      Pupici si multumesc de aprecieri.Spor si tie la scris,ca retete faine stiu ca ai.

      Ștergere
    2. Ce retete minunate! Multumim!

      Ștergere
    3. Multumesc si eu pentru aprecieri.Zi frumoasa.

      Ștergere