Pages - Menu

miercuri, 14 mai 2014

Cartofi noi cu broccoli şi brânză Fondue

          

   O mâncare uşoara atât ca mod de preparare dar şi pentru digestie.Nu necesită nici prea multe ingrediente.Voi puteţi să folosiţi condimente care vă sunt pe plac.



Ingrediente:
800 g cartofi noi
450 g broccoli
100 g unt
Sare,piper,boia
Ierburi de Provence
Fulgi de ardei iute
Pudra de usturoi
Marar verde

1 cutie brânza Fondue de la Delaco


Mod de preparare:

Broccoli l-am fiert în apa cu sare si putin piper,doar atât cât sa se înmoaie,l-am scos si l-am pus sub apa rece sa stopez fierberea.
Cartofii i-am curatat de coaja si i-am crestat partial,adica nu am taiat  de tot feliile.
Untul l-am amestecat cu condimentele si l-am pus peste cartofi.
Deasupra am mai presarat ierburi de Provence,fulgi de usturoi si putina boia.

Am acoperit tava cu o folie de aluminiu si i-am pus la cuptor la 200 de grade .
Când s-au înmuiat,am pus broccoli,am presarat mararul verde si am lasat la cuptor, fara folie sa se rumeneasca.
Am îndepartat folia de pe vasul cu brânza si am pus la cuptor în alta tava cam 20 de minute,pâna când s-a topit de tot.

E bine ca brânza sa fie gata cam în acelasi timp cu cartofii.
Am pus brânza peste cartofi si broccoli si am servit cald.


Sa aveţi poftă !!!

2 comentarii: