O mâncare uşoara atât ca mod de
preparare dar şi pentru digestie.Nu necesită nici prea multe ingrediente.Voi
puteţi să folosiţi condimente care vă sunt pe plac.
Ingrediente:
Sare,piper,boia
Ierburi de
Provence
Fulgi de ardei
iute
Pudra de usturoi
Marar verde
1 cutie brânza
Fondue de la Delaco
Broccoli l-am
fiert în apa cu sare si putin piper,doar atât cât sa se înmoaie,l-am scos si
l-am pus sub apa rece sa stopez fierberea.
Cartofii i-am
curatat de coaja si i-am crestat partial,adica nu am taiat de tot feliile.
Untul l-am
amestecat cu condimentele si l-am pus peste cartofi.
Deasupra am mai
presarat ierburi de Provence,fulgi de usturoi si putina boia.
Am acoperit tava
cu o folie de aluminiu si i-am pus la cuptor la 200 de grade .
Când s-au
înmuiat,am pus broccoli,am presarat mararul verde si am lasat la cuptor, fara
folie sa se rumeneasca.
Am îndepartat
folia de pe vasul cu brânza si am pus la cuptor în alta tava cam 20 de
minute,pâna când s-a topit de tot.
E bine ca brânza
sa fie gata cam în acelasi timp cu cartofii.
Am pus brânza
peste cartofi si broccoli si am servit cald.
Sa aveţi poftă
!!!
De probat! Super savuros! ;)
RăspundețiȘtergereCristina,a fost bun,dar pozele nu's prea reusite.Initial ziceam ca nici n-o postez.Pupici
Ștergere