Am să spun doar
că e deosebit de gustos.De altfel nouă ne plac foarte mult checurile în orice
combinaţie.
Ingrediente:
4 oua
4 linguri ulei
20 ml limoncello
Vanilie
½ plic praf de
copt
sare
Vişine si coacaze
roşii
Mod de preparare:
Am separat
albusurile de galbenusuri.
Albusurile le-am
batut spuma cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul si am mixat pâna cand
acesta s-a topit .
Am încorporat
uşor uleiul si galbenusurile,amestecând cu o paleta.
La fel am
procedat cu iaurtul ,vanilia si limoncello.
La final am pus
faina amestecata cu praful de copt.
Am pus compozitia
într-o tava de chec tapetata cu faina,intercalând rânduri de compozitie si
fructe.
Am pus în
cuptorul preâncalzit la 200 de grade, pentru 40 de minute.
Dupa 10 minute
,am redus temperatura la 180 de grade.
Faceti testul
scobitorii,când aceasta iese curata din chec,puteti sa opriti cuptorul.
Si mie imi plac checurile. Ce ai facut tu aici e delicios, iar prezentarea e de revista, felicitari!
RăspundețiȘtergereAsa este,un desert atat de simplu dar foarte bun.Multumesc Simona.
Ștergere