Imi place genul acesta de murături,pe
lângă aspectul senzaţional şi simfonia culorilor,când desfaci borcanul cu
murături,poţi să alegi de acolo ce-ţi place.Mie-mi place tot ce-am pus,dar nu-i
toata lumea aşa „fără mofturi” ca mine J))).
Nu am cantităţi exacte,eu am obţinut un borcan de
3 litri si unul de 2,5 litri
Am folosit:
Conopida
Gogosar rosu
Castraveti
Morcov
Gogonele (rosii
verzi)
Ardei iuti
Usturoi
Frunze de telina
Hrean
Cimbru si marar
uscat
Boabe de piper
negru
Boabe de mustar
Foi de dafin
Pentru lichid:
2 litri apa
600 ml otet
3 linguri sare
4 linguri zahar
2 borcane de 2,5 respectiv 3 litri
Se spala toate
legumele,se aseaza în borcane dupa preferinta.
Se fierbe
lichidul,se lasa sa se raceasca,apoi se pune în borcane.Se închid borcanele cu
capacele si se depoziteaza în camara.
Se consuma cand
nu mai puteti de pofta.
Dia, nu mai pun muraturi , daca ai pus tu cu de toate :)))
RăspundețiȘtergereHa haaaaaaaa,pune si tu Deea ca iarna-i lunga.Pupici
Ștergere