O plăcintă delicioasă ,care te scoate
din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie,iar ingredientele sunt
la îndemână.
Mi-a plăcut
foarte mult şi aluatul foietaj,care a fost foarte subţire şi proaspăt,nu
prea-mi place să folosesc aluat congelat.
Puteţi să
folosiţi şi alte ingrediente pentru umplutură,eu am vrut în mod deosebit să pun
broccoli şi piept de pui.
Ingrediente:
O foaie aluat
foietaj ( Puff pastry de la Lidl )
1 buc piept de pui
Câteva bucheţele
de broccoli
Legume din
amestec mexican
Brânza telemea
2 oua
3 linguri
smântâna
Condimente
Barbeque pentru pui
Sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui
l-am taiat felii,l-am condimentat si l-am prajit în tigaie,dupa care l-am taiat
bucati mai mici.
Legumele mexicane
si broccoli le-am fiert în apa cu sare.
Telemeaua am
taiat-o cubulete.
Cascavalul l-am
razuit.
Ouale le-am batut
si am adaugat smântâna si o parte din cascavalul razuit.
Intr-o tava am
asezat aluatul de foietaj.
Peste el am pus
pieptul de pui,legumele,brânza,peste ele am turnat ouale cu smântâna si
cascaval,iar la urma am presarat restul de cascaval.
Am adunat
marginile aluatului peste umplutura si am pus la cuptor la 200 de grade pâna
s-a rumenit aluatul si s-a închegat umplutura.
Cam 30 de minute
am lasat-o eu.
Se poate servi
calda sau rece.
Mie mi-a placut
mai mult rece.
S-aveţi poftă
!!!!
Ce bunatate de placinta ai facut! Imi plac tare mult placintele sarate!
RăspundețiȘtergereSi mie.Si nu sunt greu de pregatit.
ȘtergereCe bunaciune! Nu pot sa cred ca am ratat-o! Si mie imi place aluatul asta! Te pupacesc! Fug cu o felie, sa stii, da?! :))))
RăspundețiȘtergerePoti sa iei toata tava Laura,ca eu sunt la dieta .Pupici si de la mine
Ștergere