Pages - Menu

luni, 27 iunie 2016

Ingheţată tiramisu



Am promis că mai vin cu o reţetă de îngheţată.Foarte gustoasă dacă vă place cafeaua.Pentru ca am folosit mascarpone în compoziţie,a fost şi foarte cremoasă.
Chiar dacă căldura teribilă mi-a cam sabotat şedinţa foto,am avut un motiv bun să manânc repejor îngheţata,era păcat să se topească.
Pentru că ştiam că n-o să ma pot abţine,având în vedere că ador îngheţata,am înlocuit zahărul  cu Green Sugar ,care este un îndulcitor natural 100%,cu zero calorii şi zero indice glicemic.



Ingrediente:
500 g mascarpone
200 ml frisca lichida (Pilos de la Lidl am avut eu)
3 linguri smântâna
2 linguri îndulcitor Green Sugar(sau zahar obişnuit)
3 lingurite ness cafe
100 ml lapte


Mod  de preparare:


Am amestecat foarte bine cafeaua solubila cu o lingurita de Green Sugar si am adaugat treptat câte putin lapte.
Am mixat mascarponele cu restul de Green Sugar,apoi am adaugat smântâna.
Peste mascarpone am adaugat cafeaua si la final frisca batuta spuma.




Am pus îngheţata în caserola şi am lasat-o la congelator câteva ore.





S-aveti poftă!!

4 comentarii:

  1. Delicioasa, asa pofta ce mi-e de o inghetata cu gust de cafea... :X:X big like!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te invit Laura,mai ales ca e cu Green Sugar.
      Gustul de cafea a fost mai pronuntat pentru ca am folosit cafea solubila.
      Pupici!!

      Ștergere
  2. Iar ai facut inghetata buna! Sper sa fac si eu intr-o zi. :) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convinsa ca ai sa faci o inghetata delicioasa. Pupici

      Ștergere