Am promis că mai vin cu
o reţetă de îngheţată.Foarte gustoasă dacă vă place cafeaua.Pentru ca am
folosit mascarpone în compoziţie,a fost şi foarte cremoasă.
Chiar dacă căldura
teribilă mi-a cam sabotat şedinţa foto,am avut un motiv bun să manânc repejor îngheţata,era
păcat să se topească.
Pentru că ştiam că n-o să
ma pot abţine,având în vedere că ador îngheţata,am înlocuit zahărul cu Green Sugar ,care este un îndulcitor
natural 100%,cu zero calorii şi zero indice glicemic.
Ingrediente:
500 g mascarpone
200 ml frisca lichida
(Pilos de la Lidl am avut eu)
3 linguri smântâna
2 linguri îndulcitor
Green Sugar(sau zahar obişnuit)
3 lingurite ness cafe
100 ml lapte
Mod de preparare:
Am amestecat foarte bine
cafeaua solubila cu o lingurita de Green Sugar si am adaugat treptat câte putin
lapte.
Am mixat mascarponele cu
restul de Green Sugar,apoi am adaugat smântâna.
Peste mascarpone am adaugat
cafeaua si la final frisca batuta spuma.
Am pus îngheţata în
caserola şi am lasat-o la congelator câteva ore.
S-aveti poftă!!
Delicioasa, asa pofta ce mi-e de o inghetata cu gust de cafea... :X:X big like!
RăspundețiȘtergereTe invit Laura,mai ales ca e cu Green Sugar.
ȘtergereGustul de cafea a fost mai pronuntat pentru ca am folosit cafea solubila.
Pupici!!
Iar ai facut inghetata buna! Sper sa fac si eu intr-o zi. :) <3
RăspundețiȘtergereSunt convinsa ca ai sa faci o inghetata delicioasa. Pupici
Ștergere