Așa cum v-am mai spus,prietenii de la Sano Vita mi-au trimis multe ingrediente sănătoase,iar cei de la Bosch un super blender,puternic care toacă,pasează ,mixeaza,chiar și videază,tocmai bun pentru a pregăti bunătăți pentru cei dragi.
Despre cât de folositor este blenderul de mâna ErgoMixx de
la Bosch,puteți să vedeți aici : https://www.bosch-home.ro/catalog-produse/electrocasnice-mici-de-bucatarie/blendere-de-mana/ergomixx/MS6CB61V5
Când am pregătit această rețetă m-am gândit la o prietenă dragă,Roxana
Ciobanu,o fată pe care o admir tare mult.De-a lungul timpului am întâlnit mulți
prieteni virtuali și s-au legat legături puternice și în viața reală.Tare mult
mi-aș dori să pot s-o întâlnesc și pe Rocsy,să pot s-o îmbrățișa tare tare și să
povestim multe lucruri.
Roxana este un exemplu de voință și bunătate.Nu știu ca
vreodată ea să fi supărat pe cineva,nici măcar atunci când ea a fost foarte
afectată de unele evenimente.Intotdeauna a avut un cuvânt de apreciere sau de încurajare.
Nu uitați să vă înscrieți și la concurs pe pagina de
Facebook a blogului,puteți astfel să câștigați produse Sano Vita și Blenderul de
mână ErgoMixx de la Bosch.
Ingrediente:
200 g naut Sano Vita,fiert
200 g ciuperci din borcan/conserva
Un dovlecel
1 ou
100 g mozzarella rasa
3 linguri faina
Ceapa verde,patrunjel si marar verde
Sare,piper,fulgi de ardei iute
Ulei pentru prajit
Dovlecelul l-am curatat si l-am dat pe razatoarea cu ochiuri
mari.Am pus putina sare si l-am scurs bine.
Nautul l-am pus la înmuiat în apa rece,apoi l-am fiert.Ca sa
câștig timp,l-am fiert cu o zi înainte în Multicookerul Crock Pot Express cu
gatire sub presiune.
Dupa ce s-a fiert l-am pus în vasul blenderului Bosch ErgoMixx si din câteva impulsuri a fost maruntit.Nu trebuie sa fie pasta,pot sa mai ramâna si bucati mai mari.
Ciupercile le-am scurs foarte bine si le-am tocat si pe
acestea tot cu ajutorul blenderului Bosch.
Intr-un vas am pus
nautul,ciupercile,dovlecelul,mozzarella,oul,faina si condimentele.
Am pus uleiul într-o tigaie si când s-a încalzit,am luat cu lingura compozitie si am pus în tigaie,aplatizându-le putin.
S-aveți poftă!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu