Pages - Menu

miercuri, 23 octombrie 2019

Piept de curcan în sos cremos de ciuperci pregătit cu Multicookerul Crock Pot Express cu gătire sub presiune




Stiți deja,v-am mai spus.Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție pentru a pregăti masa,Multicookerul Crock Pot Express cu gătire sub presiune,va poate fi de mare ajutor.
Uite așa,în doua zile,cu ajutorul lui,eu am pregătit,două feluri de mâncare,desert și supa de oase de vită.
Nu m-aș mai putea despărți de el.

Dacă aveți şi voi nevoie de un prieten şi ajutor în bucătărie să ştiți că Multicookerul Crock Pot Expres cu gătire sub presiune încă mai are un preț special. Mai multe informatii gasiti aici  http://bit.ly/2l0ZvKE
   

Ingrediente:
300 g piept de curcan fără os
200 g ciuperci champignon
2 fire ceapa verde
2 linguri ulei
Sare,piper,boia
250 ml stock vita(supa oase vita)
1 lingura amidon
2 linguri smântâna
Patrunjel verde




Mod de preparare:
Pentru început se conecteaza aparatul Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.
In vasul aparatului se pun cele doua linguri de ulei.Se apasa tasta Brown/Saute,apoi Start.
Pieptul de curcan se taie cubulete si se condimenteaza,apoi se pune în vasul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune.
Dupa ce carnea s-a rumenit,se scoate pe un platou si se acopera.


Punem apoi in vasul aparatului ceapa verde tocata marunt si ciupercile feliate.
Se calesc si acestea pâna ce se înmoaie,apoi se pune si carnea înapoi în vas si se toarna supa sau apa,atât cât sa le acopere.





Trebuie sa tinem cont că lichidul nu va scadea prea mult în timpul gatirii.
Eu am avut supa din oase de vita,pe care am pregătit-o tot cu ajutorul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune.
Dupa ce am pus si supa/apa,punem capacul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune si îl rotim în pozitia „închis”.
Inchidem si supapa pentru aburi.
Setam functia Poultry,presiunea High si timpul 35 minute.
Apoi apasam tasta Start.
Pe display va aparea Heat,ceea ce înseamna ca aparatul  se încalzeste.
Când se va acumula suficienta presiune,vor iesi câțiva aburi,iar dupa semnalul sonor,va începe timpul propriu zis de gatire.
Dupa expirarea timpului de gatire,apasam tasta Stop si lasam 10 minute pentru ca presiunea sa se elibereze natural.
Eliberam apoi supapa de aburi,ajutându-ne de o spatula,deschidem capacul,având grija la aburi fierbinti care ies din oala.
Intr-un bol amestecam o lingura de amidon cu smântâna,apoi punem câte putin din sosul fierbinte,încalzind astfel amestecul de smâtâna.
Punem smântâna peste carne.


Apasam tasta Brown/Saute si mai lasam sa fiarba 2-3 minute,cât sa se îngroase sosul.Nu mai punem capacul aparatului.
Presaram patrunjel verde tocat si apoi apasam tasta Stop.
Decuplam Multicookerul Crock Pot Express cu gatire sub presiune de la sursa de curent,mâncarea noastra fiind gata.
Se poate servi ca atare sau cu o garnitura.Noi am avut piure de cartofi.




S-aveți poftă !


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu