Pages - Menu

duminică, 20 februarie 2022

Chilipirul zilei şi nişte tăvi grozave

 

Cu câteva zile în urmă,o prietenă dragă m-a întrebat dacă nu aş vrea să testez nişte tăvi şi să le spun părerea mea sinceră despre ele.

Tăvile  despre care vorbesc sunt de la Chilipirul zilei.Dacă intraţi pe link,veţi vedea că o să găsiţi foarte multe produse utile,la preţuri mai mult decât decente,plus multe oferte de “chilipir”.

Impreună cu aceste tăvi am primit şi multe alte produse foarte utile pentru casă.Le mulţumesc mult pentru gestul frumos.

Revenind la aceste tăvi ,prima data am remarcat forma lor robustă,fiind confecţionate din oţel carbon durabil,acesta ajutând şi la distribuţia uniformă a căldurii.Având dimensiuni diferite,se pot folosi pentru diferite preparate.

Sunt foarte încăpătoare,fiind destul de înalte,iar pe lateral sunt astfel concepute încât să permit prinderea lor în siguranţă mai ales atunci când sunt fierbinţi.

Dar cel mai mult am apreciat materialul din care sunt făcute,sunt antiaderente,ceea ce face ca nici un preparat să nu se lipească de ele.

Astfel am pregătit şi copt în ele nişte cornuleţe fragede cu umplutură de mere,aripioare de pui cu cartof dulce si broccoli,pizza cu de toate si nişte baghete umplute,din aluat de pizza.


La niciunul dintre aceste preparate nu am folosit hârtie de copt în tavă,aşa cum puteţi vedea şi din imagini.Cu adevărat antiaderente.

La aripioarele de pui a rămas  în tavă doar grasimea ce s-a scurs în timpul gătirii.

Nici măcar nu am fost surprinsă că nu s-a lipit de tavă absolut deloc.

De la baghete chiar s-a scurs mozzarella cât s-au copt,dar s-au desprins foarte frumos de pe tavă.

La fel de frumos se şi spală aceste tăvi.Chiar şi apa alunecă frumos de pe ele.

Gasiţi setul de tăvi de gătit Tesco la următorul link.

Le super recomand şi deja mă gândesc ce vreau să mai gătesc în ele.

Pentru cornuleţe am folosit această reţetă,doar că am pus umplutură de mere.Excelente au fost.

 
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu