Pages - Menu

marți, 4 octombrie 2016

Centimetrul cu zero calorii,prima competiţie de slăbit sănătosDupă ce în urmă cu câteva zile am încheiat un frumos concurs aniversar cu premii dulci de la Green Sugar şi Laboratoarele Remedia,îmi face o deosebită plăcere să vă anunţ că prietenii noştri au dat startul celei mai sănătoase competiţii de slăbit sănătos.
Oare câţi dintre noi nu îşi doresc să scape de kilogramele incomode?
Iar  dacă acest lucru se poate face într-un mod sănătos,este cu atât mai bine.
O întreagă echipă de profesionişti: nutriţionist,antrenor,psiholog şi designer sunt gata să vină în sprijinul vostru pentru a vă motiva pentru a atingerea acestui ţel,într-un mod foarte sănătos.
Green Sugar vă va demonstra cât de uşor este să slăbiţi mâncând (şi) dulce cu măsură dar fără calorii.
Competiţia este deschisă oricui îşi doreşte această provocare,pentru înscriere va trebui să completaţi formularul de aici http://greensugar.ro/centimetrul-cu-zero-calorii/ urmând să primiţi pe mail chestionarul de înscriere pe care va trebui să-l remiteţi completat.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de Facebook dedicată acestei competiţii 
https://www.facebook.com/centimetrulcuzerocalorii/?fref=ts

Premiile  oferite in cadrul competitiei si la vinalul acesteia sunt urmatoarele:

1.      Premiul cel mare – o tinuta realizata de designerul roman Catinca Roman, cu elemente preferate de castigator/castigatoare.
2.  Doua premii secundare: cosuri de suplimente naturale, vitamine si minerale marca Laboratoarele Remedia.
3.   Vouchere oferite de specialistii campaniei (nutritionist, psiholog, antrenor fitness), pentru continuarea colaborarii cu acestia pe o perioada de timp determinata.
4.   Premii saptamanale de motivare, pe parcursul campaniei.


Inscrierile se încheie pe data de 10 octombrie,iar concursul se va desfăşura în perioada 10 octombrie -20 decembrie 2016.
Eu sunt foarte curioasă să văd câţi vor spune DA acestei provocări.


2 comentarii: