Pages - Menu

duminică, 15 martie 2015

Plăcintă cu piept de pui şi legume



       O plăcintă delicioasă ,care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie,iar ingredientele sunt la îndemână.
Mi-a plăcut foarte mult şi aluatul foietaj,care a fost foarte subţire şi proaspăt,nu prea-mi place să folosesc aluat congelat.
Puteţi să folosiţi şi alte ingrediente pentru umplutură,eu am vrut în mod deosebit să pun broccoli şi piept de pui.



Ingrediente:
O foaie aluat foietaj ( Puff pastry de la Lidl)
1 buc  piept de pui
Câteva bucheţele de broccoli
Legume din amestec mexican
Brânza telemea
2 oua
3 linguri smântâna
100 g cascaval
Condimente Barbeque pentru pui
Sare


Mod de preparare:

Pieptul de pui l-am taiat felii,l-am condimentat si l-am prajit în tigaie,dupa care l-am taiat bucati mai mici.


Legumele mexicane si broccoli le-am fiert în apa cu sare.
Telemeaua am taiat-o cubulete.
Cascavalul l-am razuit.
Ouale le-am batut si am adaugat smântâna si o parte din cascavalul razuit.
Intr-o tava am asezat aluatul de foietaj.


Peste el am pus pieptul de pui,legumele,brânza,peste ele am turnat ouale cu smântâna si cascaval,iar la urma am presarat restul de cascaval.


Am adunat marginile aluatului peste umplutura si am pus la cuptor la 200 de grade pâna s-a rumenit aluatul si s-a închegat umplutura.


Cam 30 de minute am lasat-o eu.
Se poate servi calda sau rece.
Mie mi-a placut mai mult rece.


S-aveţi poftă !!!!



4 comentarii:

  1. Ce bunatate de placinta ai facut! Imi plac tare mult placintele sarate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bunaciune! Nu pot sa cred ca am ratat-o! Si mie imi place aluatul asta! Te pupacesc! Fug cu o felie, sa stii, da?! :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa iei toata tava Laura,ca eu sunt la dieta .Pupici si de la mine

      Ștergere