O nouă reţetă pe care o
puteţi găti foarte rapid cu ajutorul Multicookerului Crock Pot Express cu gătire sub presiune.
Mai multe informații despre acest aparat,precum şi
despre reducerea de 30% de care puteți beneficia , găsiți accesând link-ul http://bit.ly/2CJi8bP
Puteţi să notaţi reţeta şi
să o pregătiţi pentru Sărbătorile Pascale
sau pentru o masă de Duminică în familie.
Ingrediente:
3 oua
3 linguri smântâna 20%
grasime
180 g faina
100 g baby spanac
100 g mozzarella razuita
12 oua prepeliţă
Sare,piper
1 ardei iute rosu
Mod de preparare:
Se pregateste o tava în
care sa punem compozitia pentru tarta.
Tava va trebui sa aiba
diametrul mai mic decât al vasului Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune
Pe fundul tavii punem o
hârtie de copt.
Pregatim si o fâşie de
folie de aluminiu,îndoita de 2-3 ori pe lungime,astfel încât sa o putem pune pe
sub tava dar sa ajunga si pe peretii vasului.Ne vom ajuta de ea pentru a scoate
tava din Crock-Pot Express, când tarta va fi gata.
Fierbem ouale de
prepelita,2 minute din momentul în care încep sa fiarba ar trebui sa fie de
ajuns.
Punem cele 3 oua într-un
bol si le mixam cu un praf de sare.Adaugam smântâna,mai mixam câteva minute.
Incorporam faina cu
ajutorul unui tel si apoi mozzarella,iar la final spanacul,pe care l-am
spalat,zvântat si tocat marunt.
Adaugam piperul si sare daca
mai este nevoie.
Punem compozitia în tava
pregatita,asezam ouale de prepelita,mai presaram putina mozzarella si felii de
ardei iute.
In vasul MulticookeruluiCrock Pot Express cu gatire sub presiune,punem cam 200 ml apa si asezam
gratarul din dotarea aparatului.
Punem folia de aluminiu
pregatita si asezam tava cu compozitia de tarta.
Deasupra tartei punem o
hârtie de copt pentru ca aburii formati sa nu se scurga în interiorul tavii.
Conectam aparatul
Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.
Inchidem capacul si îl
rotim în pozitia închis.
Inchidem si supapa de
presiune.
Setam programul MANUAL,presiunea
HIGH si timpul de gatire de 30 de minute.
Apasam apoi tasta
START/STOP.
In timp ce aparatul se încalzeste,pe
ecran apare HEAT,iar apoi,dupa semnalul sonor apare timpul setat pentru gatit.
Dup ace timpul de gatire
s-a terminat,se aude un semnal sonor si aparatul intra automat pe modul KEEP
WARM.
Apasam tasta START/STOP.
Dupa câteva minute
deschidem supapa de aburi cu ajutorul unei ustensile de bucatarie.
Aburii sunt fierbinti
deci se recomanda folosirea unei manusi de bucatarie.
Deschidem capacul si
scoatem cu grija tava din interior,ajutându-ne de folia de aluminiu.
Mai presaram mozzarella si
o punem putin la cuptor sa se rumeneasca deasupra.
Se poate servi calda sau
rece dupa preferinte.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu