Un „dulce” rapid,cu puţine ingrediente
si deosebit de bun.Azi s-au potrivit de minune,le-am făcut rapid , le-am luat
repejor la pachet şi am fugit în vizită.
Ingrediente:
1 ou
3 linguri zahar
½ plic praf de
copt
Sare
Vanilie
Coaja de lamâie
Ulei pentru
prajit
Zahar pudra si Dulceata de vişine pentru
servit
Mod de preparare:
Iaurtul l-am
amestecat cu oul,zaharul,vanilia si coaja de lamâie.
Faina am amestecat-o
cu praful de copt si sarea.
Am pus apoi faina
peste amestecul de iaurt amestecând cu telul.
Va trebui sa
aveti o compozitie destul de grosuţa, dupa cum se vede din imagini.
Am încins uleiul
apoi am redus focul.
Cu ajutorul
lingurii pentru înghetata am pus
compozitia în ulei.
Gogoselele nu
trebuie sa fie prea mari,altfel nu se vor coace la interior.
Le-am întors pe
ambele parti si le-am lasat sa se prajeasca bine.
Le-am scos pe un
servet absorbant pentru a elimina surplusul de ulei.
Le-am pudrat cu
zahar si am servit cu dulceata de vişine.
Pofta buna!!!!
Bun "dulcele" asta. Daca e rapid, e de retinut. Banuiesc ca la fel de rapid au si disparut :)
RăspundețiȘtergereSimona,clar ca la fel de repede au disparut :))))
ȘtergereUn deliciu!!
RăspundețiȘtergereSaru'mana doamna Lubita.
ȘtergereCat imi plac!!!!
RăspundețiȘtergereDin nefericire si mie-mi plac cam mult :)))))
Ștergere