O idee bună
pentru un prânz delicios.Mie mi se pare o mâncare foarte lejera.
Ingrediente:
4 pulpe
inferioare de pui
Sare
Piper
Boia de ardei
Usturoi granulat
Pudra de ghimbir
Rozmarin uscat
Ulei
½ ceapa uscata
Un morcov
Mod de preparare:
Pulpele le-am
condimentat si le-am pus într-o tava în care am pus putin ulei si apa(100 ml).
Am pus tava la
cuptor cam 30 de minute.
Le-am mai întors
din când ca sa se rumeneasca uniform.
Intr-un vas am
pus putin ulei si am prajit putin cuş cuşul.Am pus apoi apa,putina sare si am
lasat sa fiarba pâna s-au înmuiat.
Le-am scurs de
apa si le-am trecut printr-un jet de apa calda.
Separat am calit ceapa si morcovul fideluta în putin
ulei.Am pus apoi cuş cuşul.
Am mai lasat 2-3
minute,am amestecat tot timpul si apoi am oprit focul.
Pofta buna!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu