Un chec foarte
pufos ,mărul din compoziţie i-a dat o textură uşor umedă.Mie mi-a plăcut foarte
mult şi în varianta aceasta de post.
Ingrediente:
150 ml ulei
100 ml apa
minerala
150 ml nectar de
piersici
3 mere
1 lingurita praf
de copt
1 lingurita
bicarbonat
Stafide
Scortisoara
Vanilie
Sare
Mod de preparare:
Merele le-am
curatat de coaja si le-am razuit.
Uleiul l-am mixat
cu zaharul,apoi am adaugat nectarul si apa minerala.
Faina am
amestecat-o cu un praf de sare ,praful de copt si bicarbonatul,apoi le-am pus
peste ingredientele lichide.
Am pus si marul razuit,vanilia,stafidele
si scortisoara.
Compozitia am
turnat-o într-o tava tapetata cu ulei(margarina) si faina.
Am pus tava în
cuptor la 180 de grade pentru o ora.
Verificati totusi
cu o scobitoare când este copt.
L-am taiat dupa
ce s-a racit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu