Foarte aspectuos,poate sta la loc de
cinste pe un platou de gustari.
Modul de
preparare este foarte simplu si cu ingrediente puţine.
A fost minunat
alaturi de pâinea proaspăt scoasă din cuptor.
Ingrediente:
Un muşchiuleţ de
porc
Un fir de cârnaţi
afumat
Un ou
Ardei kapia rosu
Sare,piper,boia
ulei
Patrunjel verde
Mod de preparare:
Muschiuletul de
porc l-am taiat astfel încât sa pot întinde o felie pe care s-o rulez.
Am batut cu
ciocanul de snitele ca s-o întind cât mai bine.
Am condimentat.
Ciupercile le-am
amestecat cu cascavalul razuit,oul batut si ardeiul taiat cubulete.
Peste muschiulet
am pus o parte de umplutura,apoi cârnatul si deasupra restul de umplutura.
Am rulat carnea
si am legat rulada cu bridele de silicon.
Am pus în tava în
care am pus putin ulei si putina apa.
Am pus la cuptor
la 200 de grade pâna când carnea a fost bine facuta.
Am servit rulada
rece cu sos de hrean cu smântâna.
S-aveţi poftă
!!!!
Ce bunatate! Deja salivez!
RăspundețiȘtergere