Mie îmi plac
foarte mult ciorbele de legume,îmi place şi carnea de vita şi am avut noroc să
găsesc carne care să se fiarbă foarte repede.Chiar dacă îmi plac ciorbele drese
cu smântână,de data aceasta am servit smântâna separat.
Carne de vita cu
os cam 300 g
Morcovi
Patrunjel
radacina
Pastârnac
Telina radacina
Ceapa
Mazare verde
Ardei rosu
Fasole verde
Gulie
cartof
100 ml suc de
rosii
Un cub Bors Magic
Frunze
telina,patrunjel verde
Ulei
Sare,piper
Carnea de vita am
taiat-o bucati mici si am pus-o sa fiarba în apa cu sare si putin ulei.
Uleiul va
împiedica sa se formeze prea multa spuma în timpul fierberii.
Daca totusi se va forma spumase curata cu o spumiera.
Legumele le-am
taiat cubulete si le-am prajit cu putin ulei.
Când carnea a
fost fiarta de jumatate,am transferat-o
în vasul cu legume si am strecurat supa peste ele.
Am mai pus putina
sare dar e bine sa gustati.
Spre final am
adaugat sucul de rosii si cubul de bors si putin piper.
Am oprit focul si
am pus patrunjel verde taiat deasupra.
Ciorba / supa de vacuta ramane preferata familiei noastre. Reteta este ca la mama acasa.
RăspundețiȘtergereps "Uleiul va împiedica sa se formeze prea multa spuma în timpul fierberii."-nu am stiut
Nici eu nu am stiut de tipsul cu uleiul,l-am aflat intamplator.Si noua ne place mult ciorbita asta.
Ștergere