Laura Nechita
mi-a facut pofta cu tigaia ei calda cu pui si ciuperci şi cum e plina piaţa de
hribi,am decis sa-mi satisfac pofta.O mâncare foarte gustoasa,doar pozele’s
urâte.Pentru ca am fost singura la masa,mi-am permis s-o fac mai picanta ca de
obicei.
Un piept de pui
dezosat = 400 g
O ceapa
Un morcov
2 caţei de
usturoi
100 ml suc de
rosii
Ardei iute
Gogoşar
Roşie
Sare,piper,boia
Ierburi de
provence
Piper cu lamâie
Ulei
Pieptul de pui
l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata
zeama lasata.
Am condimentat cu
sare piper si ierburi de provence.
Ciupercile le-am
curatat si le-am taiat felii mai groase.
Intr-o cratita am
pus sa se caleasca ceapa si morcovul razuit.
Am pus apoi
ciupercile.Am pus sare si piper si le-am lasat pâna a scazut toata apa lasata
de ciuperci.
Am pus ardeiul
iute,usturoiul pisat,rosia taiata bucati,gogosar si sucul de rosii.
Am pus si pieptul
de pui peste ciuperci,am transferat totul într-un vas ceramic si am pus la
cuptor pentru 10 minute pâna s-au întrepatruns toate aromele.
Am servit-o calda
cu garnitura de orez si salata de sfecla rosie cu hrean.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu