Din aluatul cu osânza
pregatit,am pregătit şi aceste minunate haioşe.Nouă ne plac foarte mult.
Ingrediente:
Aluat de foietaj
cu osânză(vezi reţeta)
Dulceaţă de
vişine
Aluatul de
foietaj se întinde.Foaia nu trebuie sa fie exagerat de subtire,pentru a se
putea obtine foietajul dorit.Daca ar fi sa respect reteta,aluatul se taie cu un
cutit înfierbântat. .
Dar am vazut ca
rezultatul a fost cam acelasi si daca am taiat normal.
Taiem patrate mai
maricele.Punem pe fiecare dulceata de visine.Eu am pus cam multa si a dat pe
dinafara.Indoim ca un triunghi si prindem cu o scobitoare.Vom evita astfel sa
se desfaca foarte tare.
Le asezam într-o
tava si punem la cuptor pentru 20 de minute.La început focul trebuie sa fie mai
iute pana când încep sa se desfaca,apoi reducem focul.
Cand s-au racit
le pudram cu zahar.
Poftă bună !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu