Ingrediente:
Paste spaghetti Baneasa(in
functie de cate portii doriti,eu am pus 300 gr)
300 gr carne de
porc tocata
3 fire ceapa
verde
Un morcov
O rosie
100 gr rosii
pasate
Ulei
Sare,piper,boia
de ardei
Pudra de usturoi
Pudra chilly
Pudra de ghimbir
Busuioc uscat
Branza pentru
paste(parmezan)
Mod de preparare:
Pregatim mai
intai sosul.Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa taiata marunt si
morcovul razuit.Cand acestea s-au inmuiat,punem putina boia de ardei si adaugam
carnea.Amestecam pana cand carnea se deschide la culoare si este prajita.
Condimentam si
punem putina apa(150 ml).Adaugam rosia taiata cubulete si rosiile pasate.Lasam
sa fiarba pana cand obtinem consistenta dorita pentru sos si carnea este
fiarta.La final adaugam si busuiocul(eu n-am avut proaspat).
Intr-o oala punem
apa cu sare si o lingura de ulei si fierbem spaghetele dupa instructiunile de
pe ambalaj.
Le strecuram cand sunt fierte.
Punem sosul peste
paste,presaram parmezan(eu am avut o branza pentru paste de care n-am fost prea incantata)si le servim
obligatoriu cat sunt calde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu