Pages - Menu

vineri, 13 iunie 2014

Ficăţei în crustă de bacon


Poftiţi,poftiţi că sunt încă calzi.
Recunosc,ficăţeii nu se numără printre mâncărurile mele favorite dar,pregătiţi în felul acesta ,mi-au plăcut.


Ingrediente:
Câtiva ficatei de pui (cam 300 gr.am avut eu)
6 felii de bacon
Lapte
100 ml apa
100 ml vin alb
Sare,piper
Ulei
Rozmarin verde



Mod de preparare:

  Ficateii se spala si se curata de pielite.Se pun în lapte si se lasa peste noapte în frigider.
  Se scot din lapte si se tamponeaza cu un servetel absorbant.Se condimenteaza cu piper si foarte putina sare,sau deloc daca baconul este sarat.
Se învelesc în feliile de bacon.Se pot pune si câte doi ficatei într-o felie de bacon,în functie de marimea lor si de latimea feliei de bacon.
       Intr-un vas ceramic,punem foarte putin ulei,asezam ficateii,punem apa si vinul.Mai presaram putin piper si frunzulitele de rozmarin.

      Punem la cuptor si lasam pâna când scade tot lichidul si se rumenesc frumos deasupra.


Poftă bună !!!!
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu